Adina Mocanu

Adina MOCANU (Bistrița)

O manifestare de o curiozitate aparte, de încântare a privirii şi a sufletului, s-a desfăşurat la Liceul de Arte „Corneliu Baba” din Bistriţa, în cadrul „Şcoala altfel”, în 9 aprilie, la care au participat un număr important de elevi, cadre didactice, conducerea liceului, părinţi şi invitaţi, mass-media.
În Sala de expoziţii a liceului a avut loc vernisajul expoziţiei „Vegetalia”, o carte de vizită a elevilor care învaţă pictura şi design-ul vestimentar.
Cei care au expus minunatele şi atractivele exponate, reprezentând tablouri şi perne, au fost elevii claselor IX-XII, coordonaţi cu profesionalism de către profesoarele Adina Mocanu – director adjunct şi Loredana Chiş.
Despre valoarea şi semnificaţia acestei noutăţi expoziţionale au vorbit, cu argumente şi exemplificări, prof. Macedon Retegan – directorul liceului, prof. şi critic de artă Vasile Duda, prof. Adina Mocanu şi prof. Loredana Chiş, care au scos în evidenţă calităţile şi performanţele elevilor care au expus lucrări deosebite, felicitări primind şi cele două profesoare coordonatoare.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s